diumenge, 30 de setembre del 2012

CANVI DE TERRENY

Doncs sembla que, qui més i qui menys, tots hem acabat amb les curses de muntanya pel que queda d'any.  Almenys, jo no pense fer-ne cap fins la clàssica Vilavella.
 
Normalment, altres anys, ho tenie ben clar: eixides planes a la "ruta del colesterol" durant la setmana i eixida muntanyera el diumenge... i ja està.
 
Enguany, a la vista dels resultats de les curses que he corregut i per tal de no perdre la forma, han començat a assaltar-me alguns dubtes que fa molts anys que no em venien:
- "I si fere alguna cursa d'asfalt?"
- "No estarie malament.  Podrie fer algun 10 mil..."
- "Peró si un 10 mil ja el passes cada cop que vas a la Ronda Est!!"
- "Doncs, val, podrie fer la Mitja Marató de Castelló..."
- "Aixó ja està millor.  Podrie eixir algun dia més entre setmana i fer eixides més llargues els caps de setmana..."
- "I si, després de la Mitja, provare de fer..."
- "Peró qué dius?  T'has tornat boig???"
- "No sé, tú, peró molaria..."
 
Y en esas estamos... Avui, per anar provant cóm estàn les cames quan les fas rodar més tems del que és habitual, hem fet la primera rodada plana amb una distància seriosa.  En principi, es tractava de fer al voltant d'1:30, així que hem anat a buscar a Vicent (que ja està inscrit a la Marató) amb la intenció de tirar cap a Benicàssim per la platja.  I aixó és el que hem fet: fins la Curva i tornar, passant pel Pinar.
 
En tornar al cotxe i, ja que "només" duiem 1:10 i, ja que Manolo (que també farà la Marató) havie eixit amb la intenció de fer dues hores, hem decidit tornar a Castelló a peu i, clar, Isidoro "el facilón" també `s'hens ha afegit.
 
En resum, al final 21,900 qm a la porta de casa en 2 hores exactes, amb una mitja de 5:31 min/qm (5:22 en moviment)  i, el que es millor, molt bones sensacions, la qual cosa no fa més que augmentar els dubtes al voltant del que faré.  Bé, a la vista d'aquesta eixida, si el proxim cap de setmana continue amb les mateixes sensacions, hi haurà moltes probabilitats de fer la Mitja... lo demás ya se andará.
 

2 comentaris:

  1. No esta mal, teniendo en cuenta el pedazo macuto que cargaba Isidoro a la vuelta a Castellón. Esto pinta bien para proyectos de gran fondo.
    Chicos, yo alucino. Despues de despedirnos en el grao he enfilado hacia la curva y total 21,10 km. 2 h. Quizá sea el momento del asfalto.
    Animo!!!

    Vicent Fabregat

    ResponElimina
    Respostes
    1. La veritat és que, per a ser la primera eixida llarga, no ha estat gens malament. Estic molt sorprés de cóm ha anat la cosa i prou animat i amb ganes de eixir el proper diumenge. Fem un bon grup, per muntanya i per asfalt.

      Elimina