dimarts, 18 de setembre del 2012

BROOKS CASCADIA 8

D'acord amb la política de màrqueting que s'ha impossat en pràcticament totes les marques esportives, com no podrie ser menys, Brooks ja té preparat el nou model Cascadia: les Cascadia 8.

 
 
Al primer cop de vista, es poden apreciar certes diferéncies estétiques amb el model anterior, sobre tot els nervis de pell sintética, si bé les Cascadia 8 mantenen la llaçada asimétrica que, pel que he pogut comprobar amb les meues Cascadia 7 va ser un encert.   Podeu fer comparacions:
 
 
 
Peró hi ha que anar un poc més enllà dels detalls estètics:
 
- en la composició de la sola s'ha utilitzat un nou material més lleuger anomenat BioMoGo DNA, en lloc dels inserts de DNA del model anterior.  Encara està per saber si aquest canvi no reduirà la durada de la sola...  Ah!  La caiguda de la sola s'ha reduït de 12 a 10 mm., és a dir, la xafada serà més plana.
 
- el xàsis de la sola també ha baixat de 22 a 20 mm. i en quant a la disposició dels tacos no s'aprecien canvis importants.
 
En principi noves sabatilles, canvis amb comptagotes encara que hi haurà que estar pendent del WEB de Brooks (http://www.brooksrunning.es/run_happy_es.html).
 
Una nova temptació per als impacients i els amants d'usar l'últim model.  De totes maneres, els fidels a la marca ja sabem que podem seguir amb les Cascadia.  Si són més lleugeres pero igual de cómodes...doncs tots contents.  Esperem preus...
 




2 comentaris: