dilluns, 9 d’abril del 2012

TORRESSELLES-CASTELL D'ATZENETA-LLOMA BERNAT-TORRESSELLES

Aprofitant la tradicional eixida pasqüera a Sant Miquel de les Torresselles amb tota la colla d'amics, Juan i jo hem decidir fer una rodada pels voltants d'aquest paratje.
En principi no teniem una idea clara de la ruta a seguir.  Era la primera vegada que Juan corria per aquestes pistes i sendes, aixi que tenia que quedar satisfet.  Finalment, hem començat agafant la ruta de la MIM que arriba a Sant Miguel, peró en sentit invers, és a dir, en direcció cap a Les Useres.
Després de baixar fins al barranc, que gràcies a les plujes d'aquestos dies estaba preciós per l'aigua que duia, hem tirat a pujar trotant el que podiem la lloma d'enfront de l'ermita.
Un cop dalt, només hi ha que seguir una pista a l'esquerra per a arribar al Castell d'Atzeneta, després de 3,86 km. i 27 minuts de marxa.

A partir d'ací, pujar, pujar i pujar.  Primer, seguint la pista per la que s'arriba a les Torresselles des d'Atzeneta i, sense parar, hem agafat de nou la ruta de la MIM per a pujar a la Lloma Bernat per a un total de 6,98 km. en 1:03:43.
Realment dures les últimes rampes abans d'assolir la part més alta de la Lloma...
Finalment, i sense donar més voltes hem baixat de nou per la mateixa ruta fins Sant Miquel.  En total, 15,56 km. i 1:59:23 de ruta entre els 472 metres d'alçada del Castell i els 1.016 metres de la Lloma.
Ara bé, el millor encara estaba per arribar, esperant-mos en un raconet de les Torresselles, concretament, el raconet de les torraores, per a fer un nou tast de la nostra dieta mediterrànea...

Enllaç a la ruta:  http://connect.garmin.com/activity/166115981

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada