diumenge, 22 d’abril del 2012

BROOKS CASCADIA 7

Les matemàtiques no fallen mai: després de l’1, vé el 2, i després el 3 i així fins on arribes.  Els de Brooks, pel moment, ja han arribat a les Cascadia 7 i, és clar, si les Cascadia 6 ja están un poc “cascadias” (jua, jua)  va sent el moment de renovar-se.


La gran estrena: el dia 29, a la rodada de la MIM de Les Useres a Sant Joan.  En principi, no hi ha grans diferéncies, encara que estéticament trobe que els colors són una canya, peró si hi ha alguns canvis, com la llaçada asimétrica i un sistema que, segons diuen, distribueix la pressió de les punteres durant les curses.
Bàsicament, el teixit és el mateix, amb la mateixa transpirabilitat i resisténcia, peró amb una textura diferent (qüestió d’estética…) i els tacos tornen a ser un poc més clássics, amb diferents tamanys i orientacions, encara que prometen el mateix agarre.
L’amorigüació es la característica que més destaque, al meu pareixer, en tota la série Cascadia, amb el DNA que l’adapte al pes de cada corredor  Al menys amb la meua experiencia previa amb les Salomon XA Pro, que eren estupendes en quant a pes i adaptació al peu gràcies al millor sistema de llaçada que he provat, l’amortigüació ere massa dura, sobre tot en rodades llargues que, en el meu cas, provocava una perdua d'estabilitat en terrenys pedregossos.
En fi, el diumenge será la prova.  Els 29 quilómetres de que consta la segona part de la MIM ja poden donar una idea del seu comportament a la cursa.  Ja veurem…

1 comentari:

  1. Bona compra. Espere que les disfrutes tant o més que les anteriors. A veure si a més et donen ales per la MiM... hi ha que motivar-se amb tot el que es puga! jjj.

    ResponElimina