diumenge, 3 de febrer del 2013

XV MARXA A PEU PER BORRIOL - LA PRÉVIA

Poques coses hi ha en aquesta vida que m'agraden més que anar a fer muntanya amb els amics.  Em considere un afortunat de tindre uns quants als que considere amics (Paco V., Paco S., Isidoro, Vicent, Jose, Juan i Manolo) amb algunes aficions semblants a les meues, sobre tot dos: la cervessa i la muntanya.  Peró, tot i que està molt bé seure's a un bar a fer unes cervessetes, normalment aquestes arriben després d'una bona rodada de muntanya.
 
Des de fa uns messos, aquesta llista ha anat augmentant amb gent com Javi, Juanvi, Luis, David, Mª Carmen, Sara, Tere... segur que em deixe algú.
 
La part bona de tot açó (encara no he trobat cap de roïna) és el poder compartir eixides amb qualsevol d'ells en qualsevol moment.  Descobrir rutes noves i, de vegades, tenir el plaer de mostrar alguna desconeguda per als demés.
 
Avuí he tingut aquest plaer.  El proper 24 de febrer es celebrarà la XV Marxa a Peu per Borriol, una clàssica de la nostra província en la que, si no és per alguna raó de força major, tinc la bona costum de participar.
 
Una representació reduïda del grup hem acudit a les 8 del matí a Borriol per a intentar de convencer a Tere i Vicent de la seua participació en la cursa... i qui sap si en alguna cosa diguem "mes grossa".  El primer objectiu sembla aconseguit.  Del segon... ja parlarem, encara està lluny.
 
En quant a la ruta, pràcticament és la mateixa de la cursa, excepte que ens hem evitat la pujada a la Pedra des de la Font de Codina.  Per a ser una rodada, ja està bé.
 

 
Dels nous... qué tinc que dir.  Vicent es nota que progressa a cada cursa, a cada eixida.  És feliç gaudint de la muntanya amb els demés i sempre està dispossat a anar on sigue i la distància que sigue i és un comentari dels demés que en poc de temps ens superarà... Te lo curras, nen!!!
 
En quant a Tere... espectacular.  Diu que va justa, que estem forts, que es fa dur seguir el nostre ritme, pero... no es queda ni dos metres!!!
 

Ens queda una sola eixida de muntanya més abans de la cursa...  QUI S'APUNTE?
 
 
 
Enllaç a la ruta: 
 
Album fotos: 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada