divendres, 14 de desembre del 2012

DOLOR ARTICULAR


Quan u sofreix una lessió i s'aburreix, normalment sempre acaba per submergir-se en Internet per tal de trovar informació que, en principi, pensa que li ajudarà.
 
Greu error.  Si busques en la xarxa, pots trovar des de gent que s'ha recuperat en 1 setmana sense deixar de correr com un boig fins un altre que quasi li han tallat la cuixa, ha tingut que rebre el.lectro-xocs... i, després de dos anys, encara no s'ha recuperat. 
 
En el meu cas, després de varies setmanes mitg aturat per un dolor de genolls que no acavaba de desapareixer, no m'he dedicat a buscar opinions de "lisiats", sino que m'he limitat a buscar productes per tractar-ho.  Només hi ha informació dels productes.  Cadascú pot fer les seues conclusions.  Hi ha molts, més dels necessaris, peró ho deixe amb aquests tres, dos per experiéncia própia i l'últim per referéncies.  Són aquestos:

CONDROSORB SPORT, dels Laboratoris DIAFARM (dosi: 1 sobre/dia – 3 messos i repertir periódicament)

Mucopolisacàrids (procedents de cartìlag)
Col.làgen hidrolitzat (procedent de cartìlag)



ARTROCARE, de INFISPORT (dosi: 4 càpsules/dia – desdejuni i dinar/sopar)

Glucosamina sulfat (500 mg)
Metilsulfonilmetà (MSM) (500 mg)

Condrotina sulfat (400 mg)

Sil.lici orgànic (60 mg)
Curcumina (95 mg)

Àcid hialurónic (40 mg)
Vitamines C i E



EPAPLUS, de PERÓXIDOS FARMACÉUTICOS, S.A.  (dosi: 1 I ½ mida disolta amb liquid pels matins – 3 messos amb descans minim d’un mes)

Col.lagen
Àcid hialurónic


El col.làgen es la proteína més abuntant en el cos humà i és el principal component d’ossos, tendons, lligaments, articul.lacions, cartílags, així com el principal responsable de la fermessa de la pell.  Per tant, el colàgen, té aquestos efectes:
-       Contribueix a la regeneració natural de teixits, fonamentalment, cartílags, tendons i ossos.
-       Ajuda a millorar la movilitat d’articul.lacions
-       Prevé les lesions esportives relacionades amb articul.lacions, com les tendinitis i distensions, afavorint la seua recuperació.
-       Ajuda a reduïr el dolor en persones d’edat avançada i a les que realitzen exercici físic.
-       A més, millora l’aspecte de la pell, ungles i cabells.
 
L’aport d’àcid hialurónic a les articulacions permet recuperar la viscositat i elasticitat, així com a reduïr el dolor i millorar la movilitat de l’articulació, estimulant la producción de col.làgen, que és el component principal del cartílag.
 
El sulfat de glucosamina és un medicament que pot actuar com a nutrient del cartílag articular.
El condrotin sulfat es trova al mateix grup i la seua funció és antiinflamatória, tot i que pot ser necessari un període de varies setmanes per a notar els seus efectes.
A la vista d'aquestes dades i, sense ser un professional, Condrosorb Sport sembla menys efectiu o, al menys, el que fa efecte a més llarg plaç.
Ara mateix i, després d'haver provat altres vegades el Condrosorb Sport, estic prenent l'Artrocare i, a falta de fer una prova aquest cap de setmana, les molésties pràcticament han desaparegut.  En principi, al meu pareixer, sembla més efectiu.
Respecte de l'Epaplus, del que fins fa no rés no en tenie coneixement, no tinc una opinió própia.  Només alguna referéncia de gent que l'utilitza i, en principi, amb molt bons resultats.  Intentaré fer seguiment.
 

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada