diumenge, 23 de desembre del 2012

DESERT DE LES PALMES - RUTA DE 5 FONTS

Avui ere la prova de foc...  seriem capaços de fer una ruta desconeguda pel Desert només amb el Garmin i sense perdre-mos?
 
Després de l'aventura de fa 7 díes, per segona setmana consecutiva, hem compartit una estona del diumenge amb gent de la MIM, amb la intenció de, en principi, fer una ruta penjada al Wikilock per un tal "donjocs" i que, amb un total de 25 quilómetres, té molt bona pinta, per recorrer alguns paratges fins ara desconeguts per tots.
 
A aquestes alçades i, tenint en compte que ens faltaven alguns fixos, com Pacosolde i Vicent (aquest baixa d'última hora per molésties al genoll) la idea ere retallar la ruta per tal de deixar-la en uns  20 quilómetres, sense pasar per la Font de Codina ni la de Miravet, en un temps aproximat d'unes 2h15'.
 
 
Peró finalment, no ha estat possible arribar a fer-ho.  Obligacions publicitaries de la MIM de cada a la propera edició de la MIM i la CSP115, han deixat la ruta finalment en algo més d'onze quilómetres, amb la promessa de tornar un altre diumenge a fer més distància i més fonts.  Tot i aixó, ha valgut la pena.  Hem reconegut el terreny i, de moment, aquesta part de la ruta ja la coneixem.
 
 
Les fonts que hem recorregut finalment, són: Font de la Teula, Font del Naixement, Font de Sant Josep, Font Tallà i Font de Roc fent la meitat de la ruta.

Només ens queden la Font de Perelló, la Font de Miravet i Les Santes... i quasi 14 quilómetres.


Gràcies a Jean-Noël per les seues fotos

Enllaç a la ruta Garmin de Juan:
http://connect.garmin.com/activity/253707169

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada