dimarts, 1 de maig del 2012

LES RONDES DE CASTELLÓ

Avui era un bon día per a trotar una estona amb els amics i recuperar les cames després de l'entrenament del passat diumenge.  Per sort tinc uns bons amics que s'enrecorden de mi i ahir Juan em va proposar d'eixir amb Isidoro, David i Jose (company de treball de David) per a fer un tomb per les rondes que envolten Castelló.
El trajecte és molt senzill.  Eixint de casa per a buscar a Jose a l'Universitat, rotonda de la cadira, ronda Oest fins l'Hospital General i continuació cap a l'Auditori i la clàssica Ruta del Colesterol.
Afortunadament hem fet l'eixida en la bona direcció per qué, si bé al eixir de casa les cames estaven un poc pessades, en poc més de 3 quilómetres amb un suau desnivell ascendent ja estavem a la rotonda de la cadira i, a partir d'ahí, tot ha estat de plà o costa abaix.
Les cames finalment han respost perfectament amb la sensació de poder seguir sense problemes al arribar a casa.  Una sensació indubtablement bona.
En total els números son: distància 15,17 qm. i temps 1:22 a un ritme de 5:25.  Una rodada per a repetir de tant en tant, si es tracte d'eixir de la monotonia de la Ronda Est.

Enllaç a la ruta: http://connect.garmin.com/activity/173606010

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada