diumenge, 6 de maig del 2012

DESERT - LES SANTES - BALAGUERA - DESERT

Ja està.  Aquesta d'avui ha estat l'última marxa muntanyera abans de la MIM 2012.  Queden 6 dies i ja comence a notar un run run el el cos que feie molt de temps que no sentíe.  No sé que voldrà dir, peró m'agrada.  Aquesta setmana es farà llarga...
Bé, per acabar la preparació de la MIM hen decidir fer una rodada més tranquil.la que les de les darreres setmanes, així que hem agafat Juan, Paco V. i Jose (feie temps que no coincidie amb aquestos dos...) per fer una ruta que ja tenim prou control.lada d'unes 2 h./2h.5'.
Es tracta d'un recorregut molt senzill.  Comença a l'aparcament del Monestir del Desert de les Palmes i s'agafa la ruta de la cursa del Desert que circula cap a la pista del Bruno a la Pobla i, abans d'arribar al Coll de la Mola, s'agafe la pista a la dreta que s'enfila cap al Bartolo, per a baixar rápidament fins Les Santes.  Aquí toca beure i menjar alguna coseta i continuar cap a l'entrada a la Balaguera per a, un cop de nou al Bartolo, baixar la pista asfaltada fins el cotxe.
La meteorologia ens a acompanyat avui: temps nuvolat, poc de vent i terreny humit, encara que algunes xaparredes ens amenaçaven de lluny.  Finalment, la sang no ha arribat al riu.
Aquesta foto l'ha feta Juan amb el seu móbil i es veu una gran cortina d'aigua just darrere de Benlloch.

Foto: Juan

En total, 16,61 qm. en 2h.3' de marxa tranquil.la, que ja no és cosa d'apretar...


 


1 comentari:

  1. Alea jacta est!! Hoy ha sido de esos especiales porque la metereología nos ha premiado con unas vistas impresionantes de nubes descargando agua. En el blog tenéis las fotos: http://lacervezaesalegria.blogspot.com.es/2012/05/pic-bartolo-una-habitacion-con-vistas.html

    ResponElimina