diumenge, 24 de juny del 2012

MINI MIM

Aquest matí s'ha celebrat la 3ª edició de la Mini MIM, pels voltants del paratge de l'Ermita de la Magdalena.  Una bona manera de que els més menuts de la casa fagin un tast del que fan els seus pares i mares per les muntanyes de Castelló i rodalies.
Les curses han començat a les 9:30 amb els més petits (alguns no alçaben cinc pams) i ha acabat amb la cursa dels més majors, d'uns 2 quilómetres.  Hi ha hagut guanyadors, per qué sempre hi ha u que arriba el primer, peró tots han rebut el seu premi, del primer a l'ultim.


Entre els coneguts estava el company de marxes David amb la família, i amb qui he tingut el plaer de compartir una cervesseta matinera ben fresca entre el final de les curses i l'engtrega de diplomes i medalles.  Pel que hem xarrat, sembla que l'eixida d'aquest estiu pel terme de Benlloch amb un bon suc d'ordi final (i qui sap si un dinaret...) podrie anar agafant forma... peró aixó ho deixem per a ell i Juan.

El matí també ha estat profitós pel que es refereix a noves amistats.  He tingut l'ocasió de coneixer personalment a Javier, una de les amistats del "feisbuc", aficionat com jo a les eixides pel Desert.  Possiblement en puguem compartir alguna...



Finalment, no hi ha que oblidar el bon treball fet per la MIM i tots els que col.laboren en fer possible aquesta cursa, amb una bona organització (fins i tot hi havia personal de la Creu Roja) i una molt bona dedicació (el speaker, genial).  Helena no ha guanyat, peró no importa.  Ja té clar que hi tornará a correr la quarta edició l'any que vé.

1 comentari:

  1. I les cervessetes dels papis...fresquetes. Crec que repetiré l'any que ve.

    ResponElimina